WIE ZIJN WIJ

EEN DERDE GENERATIE AAN HET ROER

In 2017 heb ik, Jannie Vogels, de camping van mijn ouders overgenomen. Zij hebben ruim 35 jaar de camping met veel enthousiasme gerund en hebben toen het

stokje aan mij overgedragen. Dat ik de camping wilde overnemen kwam niet als een verrassing, al van kinds af aan hielp ik mee en was het mijn droom om hier ooit met mijn gezin te mogen wonen en werken. Nadat we tien jaar op verschillende plekken in binnen- en buitenland hebben gewoond, zijn we nu met onze drie kinderen weer terug in Limburg, terug bij onze roots. En dat voelt goed!

Voor u als gast is er weinig veranderd. We zetten de lijn voort waarbij rust, groen en ruimte de belangrijkste sleutelwoorden zijn. We doen er alles aan om onze gasten een fijne vakantie te bieden en ze met mooie herinneringen naar huis te laten gaan.

We hopen u te mogen begroeten op onze camping!

Jannie en Jelco van der Avoort-Vogels