CORONA-UPDATE

WE ZIJN GEOPEND

Uiteraard hebben wij ook de nodige maatregelen getroffen. Ons sanitair is geopend. Iedere gast ontvangt een sleutelhanger, deze heeft men nodig om het sanitair te betreden. Buiten hangt een bord met haakjes, elk haakje staat voor 1 ruimte (wc, doucheruimte met wasbakken etc). Hang de sleutelhanger aan het juiste haakje, zo ziet men vooraf waar nog ruimte is. We beperken het aantal personen in het gebouw en verplaatsen wachtrijen daarmee naar buiten. Uiteraard is er desinfectiemateriaal aanwezig.

Reserveren voor september en oktober
Het najaar is drukker dan andere jaren, we raden u daarom aan om vooraf een plekje te reserveren. Via onze site kunt u de beschikbaarheid en bekijken en eventueel reserveren.

Gezondheidsklachten en symptomen van Corona
Bij ons gelden ook de regels die landelijk door het RIVM zijn opgesteld. We vragen u vriendelijk contact op te nemen als u last heeft van: verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, verhoging of als u plotseling niet goed meer ruikt of proeft. Blijf thuis, annuleer uw vakantie en laat u testen. Vertoont u tijdens uw verblijf een van deze klachten, neem dan contact met ons op zodat we de situatie kunnen bespreken.