Maecenas imperdiet neque

Meer internetverkeer naar jóuw website, door SEO!

SEO is de afkorting voor de Engelse benaming Search Engine Optimization, wat zoekmachineoptimalisatie betekent. Zoekmachineoptimalisatie houdt in dat je je website en de inhoud van je website zodanig optimaliseert (verbetert) dat jouw website zo hoog als mogelijk in de gratis zoekresultaten op Google verschijnt. Als bedrijf wil je op de allereerste pagina op Google gevonden worden, en het liefst zo hoog mogelijk. De bovenste zoekresultaten scoren namelijk het beste, omdat zoekers hier simpelweg sneller op klikken.

Er zijn verschillende strategieën voor het verhogen van de vindbaarheid van je website op Google, namelijk: Content marketing, Technische SEO optimalisatie en Linkbuilding.

Het is mogelijk om op andere websites links aan te brengen die linken naar jouw eigen website. Dit wordt Linkbuilding genoemd. Doordat internetgebruikers via deze links worden doorverwezen naar jouw website wordt deze simpelweg vaker bezocht. Dit resulteert in meer leads/verkopen. Zo doen bij ook de linkbuilding voor Online Gadget Shop.