Reserveren
Loading...
Reviews 2018-03-08T21:08:11+00:00

REVIEWS

ERVARINGEN VAN ONZE GASTEN

Deze camping krijgt wat mij betreft een dikke 10 !
Wat een mooie, ruime plekken, hele goede sanitaire voorzieningen en daarnaast een prachtige uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. Wij zijn er ruim een week geweest en ons verblijf had wel veel langer mogen duren, komen dan ook zeker terug. Deze camping is een aanrader, zeker ook voor gezinnen met kinderen, de speel accommodaties zijn uitnodigend en mooi gesitueerd op het onderste veld.

Ria en Ruud

Goedenavond!

Het was weer fantastisch. We hebben weer genoten. Het was een geweldige vakantie op.de leukste en mooiste camping van Zuid Limburg. Ook nog op het mooiste plekje van de camping gestaan. We zijn echte bofkont.

Jullie hebben het goed voor elkaar!

Edwin, Carla en Sterre uit Gouda!

Tonny en ik hebben op een fijne en ontspannen wijze mogen genieten van jullie gastvrijheid. Het sanitair is prima verzorgd en op een eigentijdse wijze goed vorm gegeven. Mooie en ruime plaatsen op een prachtige terrascamping. Het gras wordt goed gemaaid en de plaatsen goed verzorgd.
We komen graag terug.

Stanley van Maaren

De Natuurcamping Hoeve Krekelberg in Schinnen wordt uitstekend beheerd. Op ieder moment van de dag is het sanitair schoon. Er wordt zeer bewust met het milieu omgegaan. Op de prachtige zeer ruime plekken is het ook rustig. De auto staat op het parkeerterrein na installeren van de plek en de fietsen staan in de s nachts afgesloten stalling. In de schitterende omgeving kan gewandeld en gefietst worden en de supermarkt is dichtbij. Heerlijk! Mooiste camping ooit bezocht!

Marina

Het was weer een feest om op deze prachtige camping te staan. We hebben genoten van jullie rustige en schone camping. Jullie hebben weer veel gedaan deze winter om het nog mooier te maken. Zoveel luxe, gratis douche en wifi.
Wij raden deze camping van harte aan.

Groet Henny en Margriet uit Bemmel

Fantastische 10 dagen gehad met onze kinderen van 4 en bijna 2 jaar op het kindvriendelijke veld. Ze hebben zo leuk kunnen spelen in de speeltuin met andere kinderen.

Zo’n mooie terrassencamping hadden wij in Nederland overigens nog nooit eerder gezien! Er is heel veel te doen aan dagtripjes in de nabije omgeving en leuke restaurantjes in de buurt.

Dank jullie wel voor de mooie tijd en jullie gastvrijheid!

D. Verhaeg

Het was weer een feest om op deze prachtige camping te staan. We hebben genoten van jullie rustige en schone camping. Jullie hebben weer veel gedaan deze winter om het nog mooier te maken. Zoveel luxe, gratis douche en wifi.
Wij raden deze camping van harte aan.

Toine van Gils
Kampeerterrein Hoeve Krekelberg