Reserveren
Loading...
Reviews 2018-04-09T12:02:05+00:00

REVIEWS

LEES REACTIES VAN ANDEREN OF LAAT EEN REACTIE ACHTER

★★★★★
5 5 1
We hebben ontzettend genoten van een lang weekend in Schinnen! Wat een prachtige camping! Heerlijk rustig en groen. En zeer ruime campingplaatsen. De kinderen vonden het geweldig om op een kinderweide te staan met allemaal leeftijdsgenootjes. Ook erg vriendelijke en gastvrije eigenaren. We komen graag terug!

★★★★★
5 5 1
Fantastische 10 dagen gehad met onze kinderen van 4 en bijna 2 jaar op het kindvriendelijke veld. Ze hebben zo leuk kunnen spelen in de speeltuin met andere kinderen. Zo'n mooie terrassencamping hadden wij in Nederland overigens nog nooit eerder gezien! Er is heel veel te doen aan dagtripjes in de nabije omgeving en leuke restaurantjes in de buurt. Dank jullie wel voor de mooie tijd en jullie gastvrijheid!

★★★★★
5 5 1
Wat hebben we weer genoten. We komen al jaren op deze camping, maar zijn nog lang niet uitgekeken. De plekken zijn heel ruim en het sanitair is erg netjes. De plekjes op de Kauw, Koolmees en Groenling hebben onze voorkeur, maar ook de andere velden zijn mooi aangelegd. We kunnen deze camping absoluut aanraden, een 10!
Naam
Sterren
Beoordeling

Kampeerterrein Hoeve Krekelberg